12 Temmuz 2016 Salı

Günlük Yaz Makyajım






Herkese yeniden merhaba :) Bloguma hoşgeldinizzz :) 





Düşündüm düşündüm bugün dedim ki ne zamandır da aslında aklımda olan günlük yaz makyajım yazısını yazıyım dedim. Aslında bunu bir günde Snapchat üzerinden uygulamalı canlı canlı anlatarak yapmayı planlıyorum. Benim bu aylarda hatta geçen aydan beri kullandığım günlük yaz makyajıma gelin bir bakalım o zaman ;)





İlk önce kesinlikle bir güneş korumayı yüzünüze baz olarak uygulayın.   Daha önceden de dediğim gibi yüzüme yazın hiçbir ten ürünü uygulamadığım için bb krem bile çok nadir kullanıyorum. O yüzden sadece sorunlu bir bölge varsa yüzümde; 




Loreal Paris True Match 01 kapatıcını daha çok gözaltıma ve göz kapağıma süngerle yada parmaklarımla tampon şeklinde uyguluyorum. Hafif de bir aydınlık veriyor ve bu yetiyor açıkcası. 






Hemen sonra;






Maybelline Brow Satin kaş kalemi ile abartılı olmayacak şekilde sadece kaşlarımdaki boşlukları dolduruyorum. Böyle daha doğal duruyor.












Kalem, Far ne bileyim eyeliner falan akşam haricinde uygulamıyorum. O yüzden sadece rimel uyguluyorum.    Maybelline Push Up Drama rimelini açıkcası bitmesi için günlükte kullanıyorum. Önceleri gerçekten güzel bir durusu vardı. Ama kullandıkca böyle kirpikleri birbirine yapıştırmaya başladı. Ziyan olmaması için o yüzden de günlükte kullanıyorum. Kirpikleri kıvırıp uygulayınca çok fazla sorun olmuyor.










Pastel'in bu tatliş mi tatliş pembesini yanaklarıma uyguluyorum. Böyle yeni bronzlaşmaya başlayınca hani yanaklarda alın bölgesinde güzel bir pembelik olur ya hani anladınız siz :) işte bu allık o pembeliği çok güzel yansıtıyor çok doğal duruyor.







Dudaklara gelince,





Gündüz sadece ve sadece her daimde çantamda bulunan Maybelline bu dudak balmlarını kullanıyorum. 












"Günlük Yaz Makyajım" bu şekildeydi. Çok doğal ve naturel olduğu kadar, cildiniz içinde çok sağlıklı. Bazen görüyorum plajda, yüzünde 10 kat makyajla gelen arkadaşlar var. Sakın onlardan olmayın derim :) :) Umarım beğenmişsinizdir, umarım hoşunuza gitmiştir. Bir başka yazımda görüşmek üzere...











MUTLU KALIN <3








Snapchat:    melisugur1









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder