15 Kasım 2016 Salı

Flormar Comfort Zone Koleksiyonu İncelemesi



Herkese yeniden merhabaaaa :)







Bu yazımda sizlere Flormar'ın yeni çıkardığı Flormar Comfort Zone Koleksiyonu'ndan bahsedeceğim.
Flormar gençlik ve rahatlığın simgesi jean dokularının işlendiği Comfort Zone koleksiyonu ile sonbaharın sadelik ve rahatlığını makyaja da taşıyor.





Bence Flormar Comfort Zone Koleksiyonu çok şaşırarak söylüyorum ama son zamanlarda çıkan en zarif koleksiyonlardan biri gerçekten.
Ambalajları oldukça sağlam, şık ve kaliteli.




Serideki en dikkat çeken ürün Flormar Cozy Quartet Eye Shadow, 4'lü far paleti
Tam benlik olan bu 4lü far paletindeki renkler sonbahar kış aylarında benim renklerim olacak gibi :)




 01 Nude Peaches 



Farlar daha çok göz kapağının katlanma bölgesine geçiş oluşturacak renklerden oluştuğundan seriye bir de yukarıda gördüğünüz karıştırma fırçası eklemişler. Bence çok da iyi olmuş, çünkü uygun fiyatlı iyi bir karıştırma fırçası bulmak kolay olmuyor. :)

01 Nude Peaches numaralı farın en iyi tarafı, en kullanışlı 4 rengin birarada olması. İçerisindeki renkler turuncu, ten rengi, açık ve koyu kahverengi. Farların tamamı mat olduğu için günlük hayatta çok rahat kullanılabiliyor. 

Palet gerçekten çok sağlam ve zarif bir ambalaja sahip. Kapak kısmında tam boy ayna bulunuyor, bir de içerisinde sünger uçlu çift taraflı uygulama aplikatörü var. Farlar oldukça kılıcı ve tozutma yapmıyor. Farkı renkleri mevcut bu paletlerin. Paletin bence tek eksi yanı pigmetlerinin biraz düşük olması :( 






Allık şeftali rengi ama baya koyu tonda ve içinde ince ışıltılar bulunuyor. Ürün saten dokuda ve inanılmaz pigmentli, fırçanın ucunu dokundurmanız yetiyor. Ürünü elime swatclarken bile hafifçe dokunmam yeterli oldu. Size tavsiyem bu allığı alırsanız uyguladığınız miktara çok dikkat edin, yoksa farkında olmadan Heidi gibi dolaşabilirsiniz :) 
Aslında pigmentasyonunun yüksek olması iyi bir şey, çünkü 6gr olan allık yoğun pigmentinden dolayı uzunca bir süre gidecektir. Ve inanın bu ürün de çok kalıcı ve hiç tozutma yapmıyor.






Pudra da allık gibi yumuşacık, satenimsi yapıda. Bendeki rengi 07 Golden Neutral

Ürünün dokusu, yapısı çok başarılı. İçindeki uygulama süngerini kullanırsanız kapatıcılığı daha fazla oluyor. Pudra fırçasıyla uygularsanız daha ince bir kapatıcılık sağlıyor. Özellikle benim gibi T bölgeniz yağlanıyor ve burnunuz parlama yapıyorsa yanınızda mutlaka bir pudra bulundurun.











Gül kurusu pembe tonlarında çok tatlı bir renge sahip. Rujların hepsi yumuşacık, çok kolay uygulanıyorlar. Pigmetleri çok yüksek, ikinci katı geçmenize gerek kalmıyor. Rujlar yeme içme durumunuza bağlı olarak 2- 3 saat kalıyor. Uygulandıktan bir süre sonra parlaklığı gidiyor ve az da olsa matlaşıyor. İsterseniz dudağınıza parmak ucunuzla incecik pudra uygulayıp rujunuzu tamamen matlaştırabilirsiniz. Hem bu şekilde rujunuzu daha kalıcı hale getirebilirsiniz. Tek eksi yönü kalemtraşla açılması. Yukarda görselde gördüğünüz bir de yanında açılması için kalemtraş bulunmaktadır. :)













Serideki son ürünler Flormar Comfort Zone ojeler. Ojeler yine Flormar'a özgü, çiftli ambalajla satılıyor. Yani her ojenin yanında mutlaka bakım ojesi bulunuyor. 

Ojenin rengi mavi. Aslında bu rengi her markada bulabilirsiniz. Bu ojenin avantajı yanında bakım ojesiyle birlikte satılması. Oje kalın yapılı fırçasından dolayı tek seferde uygulama kolaylığı sağlıyor, fırça izi yapmıyor, çok hızlı kuruyor.

Fakat çok tok bir yapıya sahip değil, mutlaka iki kat sürmeniz gerekiyor..

Koleksiyonu detaylı incelemek ve satın almak için Flormar'ın kendi internet sitesine bakabilirsiniz...










Siz bu koleksiyondan neler aldınız, yada almak istiyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorummm :)








MUTLU KALIN <3









DUYURU: Artık Modacruz.com da benim de dolabım var ! Kullanmadığım ikinci el marka olan kıyafetlerim Modacruz da satışa çıkacak :) melisugur yada Melis Uğur 'u takip edebilirsiniz :)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder