10 Ekim 2017 Salı

Sonbaharda Dolabın Olmazsa Olmazları!






Herkese yeniden merhabaaa :)




Sizlerden gelen istekler üzerine moda konularını daha fazla ele almaya karar verdim. Bu yazımda en sevdiğim parçalardan oluşan görselleri kullanarak, sonbaharda en temel, dolapta olmazsa olmazlar neler onları kendimce sizlerle paylaşacağım.. O halde hemen konuya geçelim..




İlk olarak;






Hafif soğuk sonbahar gününde şehirli bayan stil şekli. Güneş gözlükleri ,siyah bir şapka şık püsküllü bir çanta ile bence harika bir aksesuar uyumu oluşmuş. Kot pantolonla renk uyumu açısından üst ve hafif soğuk içinde, harika ceket seçilmiş. Ayakkabı ise bu senede çok moda olan, kısa topuklu tarz bir bot uygun görülmüş. Bu tarz ayakkabı ve pantolon bence kurtarıcı dolapta olması gereken ve herkeste olduğunu düşündüğüm parçalar..







Bu resim tam benlik diyebilirim. Çok sık kullandığım parçalar var çünkü. Rahatlık benim için en önce gelen şeydir. Spor şıkta bu yüzden tam benlik.  Bahar ve Sonbahar mevsimlerinin vazgeçilmezlerinden biri de trençkotlar. Trençkotsuz bir gardırop kalmaması gerek. Kot pantolonla uyum içinde olan gömlek ve siyah çanta, gözlük ve harika spor ayakkabı ile hem tatlı hem hoş bir stil oluşturabilirsiniz. 








Yine, rahat hem de sade bir hayan şekli diyebiliriz. Çok gösterişli tarzlar size göre değilse doğru kombindesiniz demektir. :) Güzel bir tayt ve rahat bir düz ayakkabı ve kazakla tamamlanmış sade kombin önerisi. Bu tarzda benim en sevdiğim tarzlardan.











Normal günde giyebileceğiniz bir günlük kombin daha. İşe giderken,gezmeye alışverişe giderken rahatlıkla kullanabileceğiniz bir tarz. Yeşil renklerden yararlanılarak oluşturulmuş renk uyumlu bayan stili diyebiliriz. Yine siyah jeans ve deri ceket bence dolabın olmazsa olmazı. 








Özel bir toplantınız için kullanacağınız mevsime uygun ve  elit bir kombin önerisi. Siyah kırmızı-bordo modası bence hiç geçmeyecek hemde tam sonbahar renklerine uygun olan tonlar.  Şık ve sade. 








Sizde bu görselden yola çıkarak, evde kendinizce benim gibi kombinler yapabilirsiniz. Çok para harcamanıza gerek yok. Sadece doğru parçaları birbirleriyle eşleştirin yeter. 









Sizin dolabınızda "olmazsa olmaz" dediğiniz parçalar neler?




-BANA YAZIN-






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder