16 Ağustos 2016 Salı

MAC Studio Fix Göz Altı Kapatıcısı İnceleme







MAC Studio Fix








Herkese yeniden merhabaaa :)

Haftanın yoğunluğundan yazım biraz aksadı maalesef. Dün yayınlancakdı aslında bu yazı ama bugüne sarktı kusura bakmayın... 




Bugünkü yazı bir göz altı kapatıcısı. Bu paylaşımım MAC Studio Fix kapatıcısına ait olacak. İsterseniz hemen ürüne ve incelemesine başlayalım.. 











Kullandığım kapatıcılar arasında en yoğun kıvamlı, kapatıcılık özelliği en yüksek ürün bu oldu diyebilirim. Şuan 2 defa kullanmama rağmen :)   Bende hala olan ve her yazımda görmüş olduğunuz Loreal True Match yada Perfect match'di. Hala ondan çok memnunum. Ama bugün yeni kullanmaya başladığım Mac'in kapatıcısı hakkında birazcık fikirlerimi sizlere sunmak istedim... 





Kapatıcı sarı alt tonlu bir kapatıcı ve pudra bitişli bir ürün. Islak bitişli değil. Yani daha kuru bir yapısı var. Benim çok fazla göz altı sorunum yok belkide o yüzden bu tam benlik diyebilirim. Ayrıca pudrayla sabitlemeyebilirsiniz.  Bende 2 Numarası var. Hafif de bir aydınlık veriyor ama Loreal gibi değil aydınlatıcı içeriği. 








Kısaca toparlamak gerekirse kapatıcılığına hayran kalmamak elde değil :) Yüzümde kalıcılığı 5-6 saat falandı sanırım. Daha sonra tazelemeniz gerekiyor. Bu arada, Gözaltı torbalarını yada morluklarını kamuflaj etmek istiyorsanız pembe tonlu ürünleri kullanmamız gerekiyor. Pembe renk karşıt ton olduğu için, direk morlukları kapatıyor.



Umarım beğenmişsinizdir. Umarım sizlere fikir olur. Bir başka gün tekrar görüşmek üzere...







Mutlu Kalın <3















Bulunduğunuz şehirde MAC mağazası yoksa üzülmeyin.

 MAC Cosmeticsin online sayfasından Ücretsiz kargoyla gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder