19 Aralık 2017 Salı

BENEFIT ROLLER LASH MASKARA - İNCELEME



Herkese yeniden merhaba :)




Bugün sizlerle, birazcık yüksek fiyatlı ama fiyatına değer bir maskarayı inceleyeceğiz.. Başlıktan da belli olduğu gibi Benefit'in Roller Lash maskarası.. hemen konuya geçelim :)



Roller Lash maskaranın vaatlerinden söz edeyim ilk olarak size, ardından fırça yapısını ve kirpiklerime etkisini inceleriz..

  • Özellikle kısa,sert ve düz kirpikleri kavrayıp kirpik kıvırıcı dahi kullanmadan onları tıpkı bir ‘bigudi’ gibi kıvırmayı vaat ediyor.

  • Zaten karton ambalajının alt köşesindeki kirpik kıvırıcının üstündeki çarpıyı görebilirsiniz, o kadar iddialı 😀

  • Kirpiklerim konusunda ne kadar şanslı olsam da bu rimel bende ne zaman sürsem takma kirpik etkisi yaratıyor. Özel günlerde özellikle bunu seviyorum :)

  • Minik, kısa, cılız kirpikleri dahi uzatmayı, kıvırmayı ve gün boyu kıvrık tutmayı vaat ediyor.

  • Ürün suya dayanıklı, ama buna rağmen kolay temizleneceğini iddia ediyor.







Ambalajından azcık söz etmek istiyorum bence çok şık :) Koleksiyon yapanlar kesin almalı bence. Akma dökülme asla yapmıyor. Üstte de belirttiğim gibi kirpikleri tek tek kavrayıp ayırıp uzatıyor. Eğer gerçekten iyi bir rimel almak isteyenler,  bir tane olsun tam olsun Melis diyenler, bu rimele kesin baksın derim. Gözüm kapalı tavsiye ederim. Sephora mağazalarında bulabilirsiniz... 







Benim görüş ve düşüncelerim bu şekildeydi. Rimel arayışı içinde olanlarınız varsa fikir olmuş olur umarım. Bir başka gün tekrar görüşmek üzere :)






-Mutlu Kalın-


<3


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder