10 Mart 2018 Cumartesi

Flormar HD Fondöten İncelemesi








Herkese yeniden merhabaaa :)













Bugün sizlere uygun fiyatlı harika bir fondöten inceleme yazısı hazırlamak istedim. Hemen konuya geçiyorum :)






Bir çok markada bildiğiniz gibi HD fondötenler çok meşhur. HD koleksiyonun amacı, ciltte filtre etkisi yaratan yeni teknolojisiyle fotoğraflarda cildin daha doğal ve kusursuz çıkmasını sağlamaya yardımcı oluyor. Özellikle özel gün çekimlerinde ten makyajında çoğu kişi bende dahil, HD özellikli ürünlere yöneliyor. 




Cilt makyajında hem doğal hem de kusursuz görünüm sağlamayı vaad eden bu fondöten yağsız ve ince yapıda. Kapatıcılığı orta seviyede diyebiliriz günlük kullanım için gayet uygun. Daha fazla kapatıcılık bekliyorsanız öncesinde lekelerinize yada izlerinize bir kapatıcı uygulayıp sonrasında fondöteni uygulamanızı tavsiye ederim.
Cilt tonunda ki renk eşitsizliklerini çok güzel eşitliyor, ciltte çok güzel yayılıp bitişinde doğal duran bir cilt bırakıyor.
Kesinlikle oval fırçası ile çok iyi sonuç veriyor.
Karmadan yağlıya dönük cildimde herhangi bir sivilcelenmeye sebep olmadı. Gün içerisinde ki yağlanmayı pudra yardımı ile minimize edebildim.


Normal fiyatı: 39,99 TL. 
Şuanda İndirimde 23,99 tl  flormar.com.tr 



 Bende ki rengi 04 İvory rengi. Sarı alt tonlu fondöten bulmakta zorluk çekenler bu renge bakabilir. Bir çok renk seçeneği var.








Kesinlikle en güzel uygun fiyatlı HD fondöten. Deneyenler olursa mutlaka bana yazın :) Bir başka gün tekrar görüşmek üzere...






İnstagram: butikistanbulofficial (takip edebilirsiniz)

;)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder