20 Mayıs 2016 Cuma

Lise Mezuniyet Makyajı | Uygun Fiyatlı Ürünlerle







Herkese yeniden merhaba ! 


Başlıktan da anlamış olduğunuz gibi istek ve sorular üzerine bugünkü yazım, Lise Mezuniyet Makyajı üzerine.  Anlatacak çok şey var hemen konuya girmek istiyorum. 




Mezuniyet Makyajı





Kızlar mezuniyet gecelerine çok önem verirler. Çünkü o gece hayatınıza yeni bir sayfa açacağınız ilk gündür. Herşey mükemmel olmalıdır. Yıllar sonra fotoğraflarınıza baktığınızda hala modern göründüğünüzü düşünmelisiniz. Abartı makyaj, kadınsı abiyeler, kocaman eski moda topuzlar çok yanlış! 
Öncelikle yapacağınız makyajda yaşınızı göz önünde bulundurmalısınız. Makyajın bir bayanı nasıl değiştirdiği ortada. Yıllarca okula doğal halinizle gittiniz. Bazen uyuyakaldığınız için yüzünüzü yıkamakla yetindiniz. O zaman 2 saatlik gece için çok farklı görünmeye çalışmanın ne anlamı var ki?
Liseden ve üniversiteden mezun olmak çok ayrı. Arada en az 4 yıl fark oluyor. Bu yüzden mezuniyet makyajlarını da ayrı kefeye koymak lazım. Ben bugün liseli kardeşlerime ufak tüyolar vereceğim.



Lise Mezuniyet Gecesi Makyajı Nasıl Yapılır?


18'inize geldiğiniz için artık ablalarınız gibi her türlü makyaj malzemesini kullanabileceğinizi düşünebilirsiniz. Ama yanılıyorsunuz! Tazecik ciltleriniz fondöten yüzü görmemişken onları yormayın. Muhtemelen ergenlik sivilcelerinizden de kurtuldunuz. En ufak bir kırışıklığınız yok. Siz en güzel yaşınızdasınız. O zaman makyajınız da çok doğal olmalı. Buğulu göz makyajları, kırmızı dudaklar, kontürleme yapılmış ten makyajı kesinlikle size göre değil !
Gecenin en güzel kızı olmak için dikkat etmeniz gereken ilk şey kıyafetiniz olmalı. Sakın eliniz düğünlerde giyilen abiyelere gitmesin. Soft renkler, tütülü elbiseler çok moda. Kıyafetiniz soft olunca makyajınız da soft olsa hiç fena olmaz bence :) BB krem öneririm ben aslında. Çünkü kapatıcılığı ne kadar az olursa o kadar doğal duracaktır. Zaten cildiniz taptaze. Eğer kesinlikle bana yetersiz diyorsanız ince yapılı bir fondöten kullanın. Ten renginizle kesinlikle aynı olsun. Uygun tonda fondöten bulamazsınız hiç kullanmayın daha iyi. Allık olarak uçuk şeftali ya da uçuk pembe ton seçimi size kalmış. Sizde hiç biri abartı durmaz. Kocaman pofuduk bir allık fırçasıyla sürün ki kendi ten renginizmiş gibi görünsün. Dudaklarınızda şeffaf, nude, pembe, turuncu parlatıcı ve rujlar kullanabilirsiniz. Sıra geldi gözlere! Göz kapaklarınızda damarlarınız görünüyorsa kapatıcı ya da ten rengi krem farlarla kapatın. İncecik kuyruklu eyeliner ve bol rimel sizde olmazsa olmaz. Eğer kıyafetinizin rengiyle uyumluysa hafif pembelerle biraz far da kullanabilirsiniz. Saçlarınızı kesinlikle ağır topuzlar, maşalar yaptırıp spreyler sıktırmayın. At kuyruğu olabilir, örgülü modeller, düz fön, yada iri dalgalı maşalar çok daha güzel duracaktır.         Önerdiğim uygun fiyatlı makyaj malzemeleri aşağıdaki gibidir...




Nivea BB krem Gratis de şuan : 20.00 TL




Maybelline Colossal Kajal Eyeliner kalemi: 10.00 TL 





Çok etkili direk gözleri ön plana çıkaran bir rimel. Normalde 23 Tl gibi bir fiyatı var şuanda Gratis de 17.90 TL





Far kullanmak isteyenler için çok uygun fiyatlı olan Wet n Wild palet,  Gratis de 12.90 TL





Pastel Pembe allık hoş bir renk katacaktır yüzünüze. Fiyatı 9.90 TL






Ruj olarak kesinlikle Pastel Nude serisi rujlara bakın derim. İnanılmaz güzel duruyor ve fiyatlarıda çok uygun. Bendeki numarası 536. Ve daha bir çok rengi var. Fiyatı: 10.90 TL









 Benim tavsiyelerim bu şekilde. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu gece sizin geceniz!
Şimdiye kadar yaşadığınız en güzel günlerden biride, mezuniyet geceniz olsun. Hepinizi tebrik ediyorum. 



Görüşmek üzere...






MUTLU KALIN <3










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder